Kültedésünk a Summa Cum Lauder oldallal

Kedves Látogató!

Köszöntünk a Lauder Javne Iskola oktatási – módszertani portálján!

Célunk, hogy betekintést engedjünk az iskolában zajló szakmai munkába, illetve, hogy összekapcsoljuk kollégáinkat különböző szakmai hátterekből, és lehetővé tegyük számukra, hogy megosszák tapasztalataikat, bevált gyakorlataikat és ötleteiket a tanítás és tanulás terén. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy egy olyan közösséget hozzunk létre, ahol a pedagógusok inspirációt merítenek egymásból, új stratégiákat és eszközöket fedeznek fel, és folyamatosan fejlesztik szakmai kompetenciáikat. 

Weboldalunkon iskolánk tanárai bemutathatják egyedi tananyagaikat, óraterveiket, tevékenységeiket és egyéb oktatási tartalmaikat. Felületünkön minden tanár számára lehetőséget kínálunk arra, hogy hozzáférjenek olyan tartalmakhoz, amelyek segítséget nyújthatnak a tanítási-tanulási folyamat hatékonyabbá tételében. Itt megtalálhatók lesznek cikkek, blogbejegyzések, videók és oktatóanyagok, amelyek árnyalhatják a legújabb pedagógiai kutatások eredményeit, tanulási stratégiákat, differenciált oktatási módszereket és az alkalmazott technológiákat az oktatásban. Célunk, hogy elősegítsük az eszmecserét, a szakmai fejlődést, és végső soron javítsuk a tanulóink számára nyújtott oktatás minőségét.

Arra törekszünk, hogy olyan befogadó és támogató környezetet hozzunk létre, amely arra ösztönzi a tanárokat, hogy hozzájáruljanak publikációkkal a felület gyarapodásához. A pedagógusok tanulhatnak egymástól, alkalmazhatják a legjobb gyakorlatokat, és folyamatosan finomíthatják oktatási módszereiket. Hisszük, hogy a tudás megosztása és a közös gondolkodás kulcsfontosságú a pedagógiai szakmai fejlődésben. Csak így tudunk együtt haladni előre, és elősegíteni a minőségi oktatást intézményünkben, később pedig szélesebb körben.

Elkötelezett kollégáink tudásának megosztásával arra törekszünk, hogy oktatási anyagok széles tárházát hozzuk létre egy olyan felhasználóbarát felületen, amelyen bárki könnyen tud böngészni. Szeretnénk, ha az oldal nem pusztán saját intézményünk pedagógusai, de más iskolák tanárainak is értékes forrásává válna. Csapatunk elkötelezett abban, hogy támogatást nyújtson a kollégák számára  szakmai fejlődésükben, és ösztönözze az állandó tanulást és kollaborációt a pedagógia területén. 

A szakmai megjelenés” TEAM tagjai

TEAM-tagok: Fonyódi Gábor, Laufer Péter, Lévay Zsuzsa, Máhr Kinga, Suzie Noe, Pásztor Nóra, Szekeres Ferenc

Felelős szerkesztő: Paszternák András – 4t (a) lauder.hu

(a weboldal 2020 és 2023 között az oktatási intézmény STEAM-blogjaként működött)